Полицията арестува при наркосделка двама мъже - на 29 и

...
Полицията арестува при наркосделка двама мъже - на 29 и
Коментари Харесай

Арестуваха четирима по време на продажба на дрога в София

Полицията арестува при наркосделка двама мъже - на 29 и на 37 години, 35-годишна жена и техния клиент - столичанин, на 43 години.

У арестуваните са открити две сгъвки с вещество на буци и прахуляк, пет мобилни телефона, сума пари и голям брой връзки с ключове.

При обиск в едно от жилищата е открита домашна оранжерия, снабдена с съвременно съоръжение и нужни препарати, за развъждането на засадените общо 147 конопени растения. От адреса, както и при претърсването на останалите жилища, са конфискувани общо три полиетиленови плика с тревиста маса, пластмасова кутийка с прахообразно вещество на бучки и прахуляк и таблетки с триъгълна форма.

След инспекция е открито, че конфискуваните субстанции са амфетамин - 0.99 грама, кокаин - 20.97 грама и марихуана - 41.24 грама.

След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура трима от арестуваните са привлечени като обвинени по член 354 А от Наказателен кодекс. Арестът им е продължен за период до 72 часа. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под директното наблюдаване на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР