Полицайката Симона Радева от Първо районно е предотвратила задържането на

...
Полицайката Симона Радева от Първо районно е предотвратила задържането на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Полицайката Симона отървала ареста на Георги Семерджиев за наркотици?

Полицайката Симона Радева от Първо районно е предотвратила задържането на Георги Семерджиев, откакто той бил хванат да кара с опиати на 11 юни, търдят пред Lupa.bg столични криминалисти. В момента Радева е на разпит в следствието във връзка със случая на бул. " Черни връх ". Дамата наподобява по-скоро като еротична моделка, в сравнение с като чиновник на реда. Тя се облича много провокативно, даже когато върви на работа, издават нейни сътрудници. По ръцете й има големи татуировки, макар че Министерство на вътрешните работи официално не разрешава на чиновниците си да имат татуси на открити места.

„ След приложимост на опиати и други упойващи субстанции е наложителен карцерът за 24 часа. След това се прави прокурорска кореспонденция. Това в тази ситуация с Георги Семерджиев не е направено “, разясниха пред Lupa.bg адвокати.

По думите им килърът на двете млади дами е трябвало да бъде закаран в болнично заведение, откакто служителите на реда го намерили несъответстващ в жилище, на което не живее непрекъснато. Вместо това той е държан 7-8 часа в жилището, до момента в който отслабне действието на опиатите.

Юристите се чудят за какво казусът не е стихотворец от следствения отдел на Столична дирекция на вътрешните работи, а напряко от Националното разследване. Веднага откакто се откри къде се крие някогашният футболист на Левски при него на крайник пристигна заместника на Борислав Сарафов Ясен Тодоров. Това също буди неразбиране.



Полицаи извеждат Георги Семерджиев от жилището му нощес

Георги Семерджиев е бил част от агитката на " Левски " Запад и по неофициална информация е давал показания по огромни каузи в съда. Делото, на което през вчерашния ден той не се яви, е точно за присъединяване в побой на футболни почитатели. Прокуратурата обаче отхвърля той да е бил неизвестен очевидец.

Все още не е ясно кои са били пасажерите в колата на Георги Семерджиев. Това може да се откри, откакто се вземат ДНК проби от купето на автомобила. Дали е направено проверяващите органи не оповестяват. Не оповестяват и за какво са били изчистени маслата от аудито на килъра на двете млади дами.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР