Полицаят от СДВР Владимир Стоянов е извършил изключително опасно за

...
Полицаят от СДВР Владимир Стоянов е извършил изключително опасно за
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Вижте какви ги е вършил полицаят, заловен да прекарва нелегално бежанци

Полицаят от Столична дирекция на вътрешните работи Владимир Стоянов е направил извънредно рисково за обществото закононарушение. Това изясни пред камерата на БЛИЦ наблюдаващият прокурор Александър Михайлов.

Той благодари на будния жител от Карлово, който е забелязал групата уплашени афганистанци, изоставени до жилищен блок в подбалканския град.



За закононарушението на служителя на реда законът планува от 1 до 6 години затвор, а до три години затвор грозят Владимир Стоянов за другото закононарушение - бягство през половин България от служители на реда.

БЛИЦ напомня, че Стоянов бе хванат край Пирдоп, откакто негови сътрудници от няколко области пробвали да спрат колата, пренасяща бежанците.

Той не се е подчинил на стоп палките, отпрашил с мръсна газ и най-после изоставил 8 афганистанци в Карлово, взел им е по 100 $ и им е заречен, че ще се върне за тях, откакто оправи казуса с полицията.

Стоянов сподели в съда, че извърщил това закононарушение от нелепост и дивотия. Той разгласи, че е свидетелствал против останалите каналджии и желае да ги види за дълго време в пандиза. Полицаят признава виновността си, делото ще се гледа по бързото произвеждане на 16 август в Карлово.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР