Родолюбивата фондация Нашият дом е България излиза на протест срещу

...
Родолюбивата фондация Нашият дом е България излиза на протест срещу
Коментари Харесай

Нашият дом е България с протест срещу чалга концерт: Да спрем духовното убийство на децата ни!

Родолюбивата фондация " Нашият дом е България " излиза на митинг против чалга концерт навръх днешния, 11-ти май, Ден на Светите братя Кирил и Методий.

 

От патриотичната организация сигнализират за " рисковото мероприятие за деца и хора от ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ, на което нормално се популяризира божествен (адски) газ, алкохол и вероятно опиати на малолетни ".

 

" Тъжно е, че на този ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий ще бъдат опълчени с приспиването, принизяване и деградацията на актуалните деца на България посредством мерзките послания на чалгата, неналичието на християнско обучение в учебните заведения и отровата на опиатите и алкохола ", прибавят от " Нашият дом е България ".

 

И приканват: Родители пазете децата си! Да спрем духовното ликвидиране на децата ни! Затвор за продаващите божествен газ и алкохол на деца! Долу ръцете от децата на България!

 

Ето го Посланието:

От името на фондация „ Нашият Дом е България “ ви уведомяваме,

че в днешния ден, на 11-ти май, на Деня на Светите братя Кирил и Методий, ще се организира рисково чалга и долно събитие за деца и хора от ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ, на което нормално се популяризира божествен (адски) газ, алкохол и вероятно опиати на малолетни.

Партито ще се организира в клуб Еуфория, на ул. Иван Денкоглу 12, от 18:00 часа, с присъединяване на пошлата и срамна чалга певица - Теди Александрова. Родители, запазете децата си от това проваляне!

Тъжно е, че на този ден Будителството, Просветата и Просвещението от страна на Св. равноапостолни и славянобългарски просветители Кирил и Методий ще бъдат опълчени с приспиването, принизяване и деградацията на актуалните деца на България посредством мерзките послания на чалгата, неналичието на християнско обучение в учебните заведения и отровата на опиатите и алкохола.

Това понижаване на виталните и духовни сили на децата води към несъмнено оглупяване, покваряване, деградиране, а от време на време до трайни увреждания, осакатяване, душевен деформации и греховно проваляне, депресивни положения и даже суицидни настроения!

ДА СПРЕМ ДУХОВНОТО И ФИЗИЧЕСКО УБИЙСТВО НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

ЗАТВОР ЗА ПРОДАВАЩИТЕ „ РАЙСКИ “ ГАЗ (АДСКИ ГАЗ) И АЛКОХОЛ НА ДЕЦА!

ДА СПРЕМ ГНУСНАТА ЧАЛГА В ДЕТСКИТЕ ДИСКОТЕКИ! НЕ СЪБЛАЗНЯВАЙТЕ ДЕЦАТА!

„ А КОЙТО СЪБЛАЗНИ ЕДНО ОТ ТЕЗИ, МАЛКИТЕ, КОИТО ВЯРВАТ В МЕНЕ, ЗА НЕГО Е ПО-ДОБРЕ ДА МУ ОКАЧАТ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ШИЯТА И ДА Гражданско отделение ХВЪРЛЯТ В ДЪЛБИНИТЕ НА МОРЕТО. “ Матей 18:6

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР