Полицаите са открили и контрабандни цигариТрима души са задържани в

...
Полицаите са открили и контрабандни цигариТрима души са задържани в
Коментари Харесай

Трима са задържани при акцията срещу купения вот във Филиповци

Полицаите са разкрили и контрабандни цигари

Трима души са арестувани в границите на полицейската акция против търговията с гласове в столичния ромски квартал " Филиповци ", излиза наяве от информация на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

" Специализирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите е осъществена през днешния ден на територията на столицата. Действията са осъществени от чиновници на бранш „ Икономическа полиция “ – Девето районно управление (на МВР).  В рамките на интервенцията са осъществени претърсвания на два търговски обекта в кв. „ Филиповци “, където униформените са разкрили  списъци с имена на лица и изписани  конкретни суми против тях, както и 6000 къса цигари ", се показва в информация. 

Задържани са трима обвинени в осъществяване на закононарушения против политическите права на жителите - двама мъже на 37 и 39 години и 34-годишна жена.

По случая са формирани две досъдебни производства по член 167 от Наказателен кодекс, работата по които продължава под наблюдението на  прокуратурата.

В резултат на подхванати от Столична дирекция на вътрешните работи непрекъснати инспекции, от 29 септември досега са формирани общо 6 досъдебни производства за аналогични закононарушения. Получените на територията на столицата сигнали за закононарушения против политическите права на жителите са 18.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР