Полицаи, инспектори и служители на БИА в Белград днес претърсиха

...
Полицаи, инспектори и служители на БИА в Белград днес претърсиха
Коментари Харесай

В Сърбия разбиват организирана престъпна група за рекет и убийства, 17 са арестувани

Полицаи, инспектори и чиновници на БИА в Белград през днешния ден претърсиха пространствата на Футболен клуб " Партизан ", след ареста на Велко Беливук (Веля Неволя) и Марко Мийкович Марет, а в това време служители на реда са и на, оповестяват медиите в Белгтрад.
Вътрешният министър сподели на конференция, че 17 членове на проведена незаконна група са били задържани в акция на Министерство на вътрешните работи, БИА и Прокуратурата за проведена престъпност и сподели, че в Сърбия няма да бъде позволен основаването на нов " ".
 Земунският клан още веднъж се засилва в Сърбия, твърди някогашен министър Земунският клан още веднъж се засилва в Сърбия, твърди някогашен министър
Земунският клан още веднъж работи интензивно в Сърбия и не е изключено Милорад Улемек-Легия, който е наказан за убийството на министър-предс...
" Арестувани са 17 членове на проведена незаконна група, водена от Беливук и Мийкович, за които имаме основателни съмнения за убийства, изнудване, похищение и трафик на опиати, " сподели Вулин.
Престъпната група, която беше разрушена тази заран, е виновна за поредност от най-чудовищните закононарушения, някои може би и през последните няколко десетилетия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР