Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е решил да остане

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е решил да остане
Коментари Харесай

Фернандеш остава, Каземиро си тръгва от Олд Трафорд

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е решил да остане в клуба и през идващия сезон след дълго чаканата против сред него, сътрудниците му, управлението на клуба и новия акционер сър Джим Ратклиф.

Срещата продължи няколко часа, като се твърди, че Бруно Фернандеш е провел диалог с управлението, като диалогът е бил воден персонално от сър Джим Ратклиф и представители на INEOS.

Капитанът се чака да остане на „ Олд Трафорд “ и оттатък идващия сезон, защото новото управление на клуба е взело решение, тимът да бъде граден точно към Бруно Фернандеш, който да продължи да бъде най-ключовия фактор в отбора.

Манчестър Юнайтед сигурно ще продаде бразилския халф Каземиро след края на сезона, като интерес към него има от страна на клубове от Саудитска Арабия, заяви трансферният специалист Фабрицио Романо.

32-годишният халф е надалеч от най-хубавата си форма през сегашния сезон, като това е една от най-основните аргументи той да бъде продаден още през това лято, макар че има контракт с клуба до юни 2026 година.

През сегашния сезон Каземиро изигра 30 мача във всички шампионати за Манчестър Юнайтед, в които вкара пет гола и направи 3 асистенции. Бразилецът мина на „ Олд Трафорд “ през 2022 година с трансфер на стойност 70 милиона евро, като до този миг има 81 дуела за отбора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР