Съсобствениците на Wrexham Rob McElhenney и Ryan Reynolds развълнувано обявиха

...
Съсобствениците на Wrexham Rob McElhenney и Ryan Reynolds развълнувано обявиха
Коментари Харесай

Rob McElhenney и Ryan Reynolds обявяват първо Wrexham и казват на феновете да `свидетелстват на историята`

Съсобствениците на Wrexham Rob McElhenney и Ryan Reynolds разгорещено оповестиха проектите си женският тим на клуба да се насочи към западното крайбрежие на Америка за турне през това време лятото – защото почитателите бяха призовани да „ свидетелстват на историята “.

Тъй като мъжкият тим на уелската страна предприе предсезонно пътешестване в Щатите предишния сезон, Wrexham AFC Women ще изиграе три мача оттатък езерото през 2024 година Отборът на Adran Premier ще се насочи към Лос Анджелис против SoCal FC на 19 юли, преди да играе с Tigres Femenil Under-19s на 21 юли.

Оттам Драконите ще отпътуват за Портланд, където ще дойдат против Portland Thorns Academy на 26 юли. Репутацията на Wrexham се увеличи внезапно вследствие на новооткрития искра на клуба, като мъжкият тим на Wrexham също се насочи още веднъж към Съединени американски щати това лято.

Клубът към този момент се гордее с фетиш следва в страната, вследствие на председателството на МакЕлхени и Рейнолдс, дружно с сполучливата поредност „ Добре пристигнали в Рексам “. М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР