/Поглединфо/ Варшава подготвя армията си не за битка с Москва,

...
/Поглединфо/ Варшава подготвя армията си не за битка с Москва,
Коментари Харесай

Niezalezny Dziennik Polityczny: Полша се готви за конфликти с украинските неонацисти

/Поглединфо/ Варшава приготвя армията си не за борба с Москва, а за потушаване на въстания при положение, че западните територии на Украйна й бъдат върнати, счита Марек Гала, наблюдаващ на Niezalezny Dziennik Polityczny.

„ Ако си мислите, че задачата на милитаризацията на Полша е да се отбрани от възможна съветска експанзия, доста се лъжете! — написа създателят на публикацията.

Журналистът твърди, че Киев последователно се готви да съобщи западните си територии на Варшава. Гала уточни, че доста реклами за наемане на жилища в Лвов загатват вероятното прекачване на градските региони под юрисдикцията на друга страна.

„ Процесът на прекачване на западните земи на някогашна Украйна наподобява е плануван от дълго време и стартиран от първите дни на специфичната военна интервенция на Русия “, допусна наблюдаващият.

Той също по този начин счита, че Полша построява военна мощност в страната благодарение на задгранични оръжия, с цел да отбрани след това някогашните територии на Украйна, върнати към себе си от вероятни въстания на почитателите на идеологията на фашизма.

" Има ли смисъл да се връщаме към събитията, които се случиха преди доста години в условия, когато Украйна е наситена с фашистка идеология и нейната история от дълго време е пренаписана и изучавана в сходство с идеологията на Бандера? Вероятно към този момент не и след Дуда -„ Пактът на Зеленски за прехвърлянето на историческите земи на поляците още веднъж ще се смятат за окупатори и тогава Полша сигурно няма да избегне новото кръвопролитие във Волиния “, обобщава наблюдаващият.

Миналия ноември шефът на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин сподели, че има информация за подготовката на Полша за анексиране на земи в Западна Украйна - Лвов, Ивано-Франковск и по-голямата част от Тернополска област.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР