Двама френски надзиратели бяха застреляни, а други трима тежко ранени,

...
Двама френски надзиратели бяха застреляни, а други трима тежко ранени,
Коментари Харесай

Затворник избяга във Франция, двама полицаи бяха убити, други трима са тежко ранени /видео/

Двама френски надзиратели бяха убити, а други трима тежко ранени, откакто тежко въоръжени мъже нападнаха затворнически ван, с цел да освободят пандизчия, пишат международните организации.

Освободеният пандизчия е Мохамед Амра, 30-годишен, който е трябвало да бъде под доста непоколебим контрол поради дългото си престъпно досие.

Според френските правосъдни управляващи той е приет за отговорен в кражба – и излежава 18-месечна присъда затвор – само че също по този начин е изправен пред нови обвинявания, свързани с похищение и ликвидиране, както и опиати в южния пристанищен град Марсилия.

Извършителите се търсят. Мобилизирани са стотици служители на реда и жандармеристи. Двама ранени служители на реда са в изключително сериозно положение.

Кървавото бягство на Амра идва в същия ден, когато френският Сенат разкри мощно обезпокоителен отчет за разпространяването на противозаконната търговия с опиати в цялата страна и прикани за незабавни нови ограничения за справяне с казуса.

В отчета на комисията на Сената се споделя, че бизнесът с опиати се популяризира в дребните градове и провинцията, предизвиквайки яростни войни за територия сред банди в територии, които до момента са били считани за незасегнати.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР