Поддържа популярните услуги Spotify, Google Play Music и Apple MusicMusConv

...
Поддържа популярните услуги Spotify, Google Play Music и Apple MusicMusConv
Коментари Харесай

MusConv – прехвърля плейлисти в стрийминг услуги

Поддържа известните услуги Spotify, Гугъл Play Music и Apple Music

MusConv обезпечава безпроблемен метод за прекачване на песни и плейлисти в стрийминг услуги
(екранна фотография: MusConv)

Преминаването от една услуга за стрийминг на музика в друга не значи, че би трябвало безусловно да започнете всичко изначало.  Разбираемо, един от главните проблеми, касаещ съвсем всички консуматори, които желаят да преминат към Гугъл Play Music от, да кажем Spotify, е намирането на метод за миграция на плейлистите.

Едно просто търсене в Гугъл най-вероятно ще разкрие разнообразни уроци по какъв начин да се реализира прекосяването сред плейлисти, само че най-правилното решение е да ползвате приложения като STAMP или MusConv.

С няколко думи, MusConv е стратегия, която обезпечава безпроблемен метод за прекачване на вашите песни и плейлисти в някои от най-важните услуги за стрийминг на музика, а точно Spotify, Гугъл Play Music и Apple Music.

Първите стъпки с приложението надали ще бъдат предизвикателство, защото то даже не изисква апаратура. Разбира се, би трябвало да имате дейна интернет връзка, а също така годен абонамент за услугите за стрийминг, както и акаунт в MusConv.

Както може да се чака, функционалността на приложението е много опростена. След като сте влезнали сполучливо, би трябвало да изберете една от предоставените услуги, да изберете също плейлиста, която желаете да мигрирате, и да натиснете бутона TRANSFER в долната част на основния прозорец.

Също по този начин приложението ви разрешава да експортирате самостоятелно плейлистите си като CSV файлове. Цените за прилагане на приложението стартират от $6,99 на месец.

В умозаключение, MusConv е комфортно за всеки консуматор приложение, благодарение на което можете да мигрирате плейлисти от една в друга стрийминг услуга и сигурно е почтена конкуренция на STAMP.

Даунлоуд: MusConv
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР