Подадохме документи за регистрация, бяха приети без забележка, благодаря на

...
Подадохме документи за регистрация, бяха приети без забележка, благодаря на
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира за участие в предсрочните избори на 2 октомври

Подадохме документи за регистрация, бяха признати без забележка, благодаря на всички наши членове и симпатизанти, които за 2 дни събраха над 37 000 подписа.

Вярвам и съм уверен, че положителните резултати и положителното съдействие сред най-старата демократична партия и най-голямата дясна партия в България ще докара до сполучливото показване на тези избори. Това сподели административният секретар на Политическа партия ГЕРБ Цветомир Паунов при регистрацията на партията в ЦИК за предварителните парламентарни избори на 2 октомври.
Томислав Дончев съобщи, че най-голямата цел на тези избори ще бъде да се върне доверието посредством решения за излаз от всички рецесии, в които е затънала България. „ За нас е извънредно значимо България да скъса с политическата шмекерия. Политиката би трябвало да има смисъл, това, което казваш да има смисъл, да поражда резултат, тъй като последната година ръководещите споделят едно, а вършат друго “, сподели Томислав Дончев. Той даде за образец риториката от някогашните ръководещи против Газпром, които в това време са купували съветски газ през медиатори.
Думите в политиката още веднъж би трябвало да значат нещо, безапелационен бе Томислав Дончев и добави, че обединението ГЕРБ-СДС ще води спокойна и рационална акция.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР