BAFTA TV Awards 2024 не започнаха по най-добрия начин, тъй

...
BAFTA TV Awards 2024 не започнаха по най-добрия начин, тъй
Коментари Харесай

Зрителите на BAFTA TV Awards 2024 заплашват да изключат минути в прекалено „болезнено“ отразяване

BAFTA TV Awards 2024 не започнаха по най-хубавия метод, защото феновете се оплакаха, че откриването на шоуто беше „ свирепо “ и " извиване на пръстите на краката ".

Водещите Роб Бекет и Ромеш Ранганатан дадоха начало на процедурата, до момента в който редица големи телевизионни излъчвания и звезди се бореха за трофеите. Но не всички бяха в въодушевление, като някои фенове се обърнаха към X, с цел да се оплачат, когато церемонията стартира.

Зрителите бяха много разграничени по отношение на домакините, като някои откриха комедиантите за радостни, до момента в който други споделиха, че не са. разпален. Ромеш и Роб започнаха шоуто с редица смешки, ориентирани към някои от членовете на публиката и телевизионните излъчвания.

Феновете настояват, че някои от звездите в тълпата наподобяват „ неудобно “ при някои от направените мнения, с Роб се майтапи, че сътрудника му е прекомерно политически. Докато феновете гледаха началото на шоуто, няколко почитатели се оплакаха, че може да се „ изключат “, защото им се стори, че всичко е м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР