Под знака на дигитализацията премина предизборният ни маратон с архитект

...
Под знака на дигитализацията премина предизборният ни маратон с архитект
Коментари Харесай

Предизборен маратон: Един ден с Борислав Игнатов

Под знака на дигитализацията мина предизборният ни маратон с проектант Борислав Игнатов. Това е дума, с която той ляга и става, откогато разгласи, че се кандидатира за кмет от " Демократична България ". Това е и огромната тематика на акцията му. За цифровизация на процесите в общината приказват и всички останали претенденти, само че тезата на Игнатов е, че с изключение на бюрокрацията това е решението, което ще отстрани и най-големия проблем на ръководството в София - корупцията.

По време на срещите си денем - със студенти, със стартъп общността и IT специалисти, той разказваше в елементи по какъв начин тъкмо счита да вкара електронно ръководство на общинските каузи, в случай че влезе във властта.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В епизода ще чуете още за какво Македония ни изпревари във въвеждането на електронни услуги, по какъв начин общинските финанси са в джаза след 14 години ръководство на ГЕРБ и какви са концепциите на " Демократична България " да направи планината Витоша леснодостъпна за софиянци.
АУДИО Епизод 3: Предизборен маратон - Един ден с Борислав Игнатов Your browser does not support the audio tag.

Този подкаст е част от минипоредица на " Капитал " преди локалните избори, в която следваме за през целия ден в акцията главните претенденти за кмет на София - Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев. Идеята е да научим по какъв начин ще се оправят с проблемите на София, да ги забележим по какъв начин се държат в деяние и имат ли воля да продължат борбата си и след вота на 27 октомври.

Очаквайте на следващия ден и последния епизод от поредицата с Борис Бонев.

За " Гласът на Капитал "

" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР