Станаха известни нови подробности около пламналия в Швеция скандал с

...
Станаха известни нови подробности около пламналия в Швеция скандал с
Коментари Харесай

Секс афера в шведската полиция - десетки полицайки са уволнени за връзки с престъпници

Станаха известни нови детайлности към пламналия в Швеция скандал с десетки полицайки, които са имали полови връзки с членове на бандата и са им изнесли публична информация.

Както написа European Conservative, минимум 30 дами, служили в правоохранителните органи на страната, бяха наказани за връзки с бандити и предаване на секретна информация към тях. Разследването разкри, че през последните години има над 500 приключвания на информация от полицията към незаконни организации. Служителите предавали информация на своите любовници за техните съперници. В резултат на това породиха няколко огромни конфликти сред бандитите, при които починаха 4 души. В допълнение, дамите служители на реда предавали на незаконните си гаджета за идни набези, което разрешавало на нарушителите да избегнат залавянето.

Според следствието членовете на бандата са " влезнали в полови връзки със стратегически подбрани чиновници ", с цел да получат нужната информация. Един подобен случай беше казусът с някоя си Елин. Престъпникът се срещнал с нея в интернет, когато тя била още кадетка. По-късно в продължение на четири години тя му предавала информацията, получена при обиските. Друга жена по сходен метод издавала полицейски данни на „ един от най-известните нарушители в Швеция “. Друга следователка се влюбила в престъпник, против който водила дело, и той бил наясно с всички стъпки на чиновниците на реда. Разследването разкри 514 приключвания на информация от 2018 година В резултат минимум 30 дами бяха уволнени или подадоха оставка. Началничката на шведската полиция Петра Лунд назова държанието на чиновниците " изцяло недопустимо ". Тя сподели още, че полицията и съдилищата са били наивни, като не са планували сходен ход на бандитите.

По-рано във Англия двама чиновници на пандиза бяха наказани за това, че са имали по едно и също време сантиментална връзка с един пандизчия. И двамата тъмничари са служили в поправителния дом в Рочдейл.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР