Baby Reindeer завладя публиката в цялата страна – но зрителите

...
Baby Reindeer завладя публиката в цялата страна – но зрителите
Коментари Харесай

Подробностите за Baby Reindeer са декодирани – произходът на зловещото заглавие към загадъчната теория за отписването на iPhone

Baby Reindeer завладя публиката в цялата страна – само че феновете може да останат озадачени от някои от функционалностите в хитовото шоу на Netflix.

Написана от комика Ричард Гад, мрачната драма, основана на неговия действителен живот, споделя историята за битката на Дони Дън като новак стендъп в комедийната верига. Той е заставен да се изправи против демоните си, когато преследвачът Марта Скот, изиграна от Джесика Гънинг, нахлува в кръчмата, в която работи денем.

В тъжно положение, плачейки в бара, Дони стартира да я съжалява и я почерпва с чаша чай за сметка на къщата. Двамата основават необикновено другарство, само че Марта скоро се фиксира, а пристрастеността й към Дони се трансформира в цялостна фикс идея. В началните подиуми на драмата Гад, който играе ролята на Дони, споделя на феновете, че това е същинска история.

А в четвъртък вечер жена, която твърди, че е ентусиазъм за героя на Марта в сериала от седем елементи, даде телевизионно изявление с Пиърс Морган. В неуместния чат, избран като „ не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР