Легендата на Манчестър Юнайтед Джордж Бест веднъж се оказа за

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Джордж Бест веднъж се оказа за
Коментари Харесай

Легендата на Манчестър Юнайтед Джордж Бест игра за страна извън Лигата – докато имаше договор с Червените дяволи

Легендата на Манчестър Юнайтед Джордж Бест един път се оказа за тим от седмо равнище – до момента в който към момента имаше контракт с Олд Трафорд.

Спечелилият Златната топка северноирландец беше енигматична фигура както на терена, по този начин и отвън него. Смятан от някои за най-хубавия английски футболист в миналото, кариерата му на върха беше доста съкратена от дивия му и разговорлив персонален живот.

На възраст единствено 27 години, когато той трябваше да бъде на върха от пълномощията си, Бест напусна Юнайтед, откакто връзката му с мениджъра Томи Дохърти се разпадна и съвсем изпадна в неопределеност от по-ниската лига. Но преди да бъде публично освободен от контракта си, той изигра няколко мача за Дънстебъл Таун – един от които беше против Юнайтед!

Бари Фрай, един от най-емблематичните мениджъри в долната лига на британския футбол, преди малко беше назначен за основен треньор на клуба от Бедфордшър и помоли дългогодишния си другар Бест да му помогне в предсезонната подготовка. Двамата се срещнаха като т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР