Под заглавието Неясноти в биографията австрийският Kleine Zeitung опровергава информацията,

...
Под заглавието Неясноти в биографията австрийският Kleine Zeitung опровергава информацията,
Коментари Харесай

Университетът Алпе Адрия в Клагенфурт: Пламен Николов не е сред възпитаниците ни!


Под заглавието " Неясноти в биографията " австрийският " Kleine Zeitung " опровергава информацията, че Пламен Николов е придобил научна степен в университета в Клагенфурт.

Неговата Алма Матер в Каринтия отхвърля - гласи резюмето на обширната публикация, отдадена на номинирания за министър-председател от " ИТН ". Привеждайки главните обстоятелства от биографията на Пламен Николов, австрийското издание показва, че той бил придобил университетските си трофеи както в Софийския университет, по този начин и в Клагенфуртския университет " Alpen Adria ". Така ли е обаче в действителност?

В базата данни на университета в Клагенфурт абитуриент с името Пламен Николов несъмнено няма, споделя Анегрет Ландес, говорителка на висшето образователно заведение. " Студент или абитуриент с името Пламен Николов в нашата система не се появява. " В Австрия не се откриват и научни изявления с подобен създател.

Първоначалната информация за докторантурата на Николов на неговия профил в Линкедин в това време е изменена, написа австрийският " Kleine Zeitung " - в този момент става дума за " Защита на проучвателен план в университета в Клагенфурт и подготовка за отбраната на дисертация в Софийския университет ". Според изданието, което се базира на англоезичния уебсайт " Sofia Globe ", Николов е взел участие в проучвателен план за дисертацията си в Института за групова динамичност в университета в Клагенфурт.

Източник: Дойче веле
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР