Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Обвиниха валиумния изнасилвач за второ нападение в София

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане, в хода на което късно нощес - на 15.01.2020 година, към наказателна отговорност е притеглен Йохан-Фредерик Стелингверф, на 38 години, за това че: на 24.10.2019 година, в гр. София, ул. „ Одрин “ № 77 в апартамент, населяван от нидерландския жител, се съвкупил с лице от женски пол - Дж. П., жител на Унгария, като я привел в безпомощно положение, посредством потребление на алкохол и опиати.

Описаното съставлява закононарушение по член 152, алинея 1, т. 3 от Наказателния кодекс.

Това оповестиха от прокуратурата на уеб страницата си.

Описаното нагоре е второ обвиняване, което прокуратурата повдига по отношение на Стелингверф. СРП напомня, че на 26.12.2019 година, Стелингверф е упрекнат за това, че на 25.12.2019 година, към 23.00 часа, в гр. София, бул. „ Сливница “, се съвкупил с лице от женски пол – С., като я принудил към това със мощ. По това досъдебно произвеждане по отношение на обвинения е взета мярка за неотклонение „ домакински арест “, като все още Стелингверф се намира на избрания за осъществяването на тази мярка адрес.

Въпреки към този момент взетата мярка за неотклонение „ домакински арест “ по другото досъдебно произвеждане, поради високата социална заплаха на действието, както и с оглед самия механизъм на осъществяването му, през днешния ден – 16.01.2020 година, наблюдаващият прокурор внесе искане до СРС – НО - за взимане по отношение на Стелингверф на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, което следва да бъде прегледано.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР