Почти седмица продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница.

...
Почти седмица продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница.
Коментари Харесай

Седми ден продължава издирването на ученичката от Дупница

Почти седмица продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. И през днешния ден полиция, доброволци и горски чиновници ще се включат в издирването.
Прочетете още
Горските чиновници от локалното горско стопанство са безапелационни, че няма да се откажат от търсенето. Предполагат обаче, че Ивана към този момент не е на територията на Дупница.

" Обходено е съвсем на всички места, през вчерашния ден бяхме в региона на язовир Дяково, село Тополница до село Яхиново и Кременик. Огромен периметър, тестван метър по метър ", съобщи Атанас Диманков – шеф на Държавно горско стопанство - Дупница.

Екип от Държавното горско стопанство е обходил региона към Рилския манастир. От момичето обаче няма и диря, безапелационни са доброволцине, защото няма по какъв начин човек да мине неусетен през гората.

" Много хора се включиха в издирването още от петък. Тогава бяхме три екипа в разнообразни направления, най-много в региона, където предполагахме, че е изчезнала Ивана. С най-различни средства търсим - термокамери, кучета, дронове, за жалост без резултат ".
Разпитват се компании, служащи - кой, по какъв начин и дали я е видял, само че има известно несъгласие, уточни Диманков.

" Някои споделят, че са я видели в Дяково, други в региона, където е изчезнала. Всичко е тествано, само че няма и диря ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР