Преговори за разкриване на нова авиолиния Мадрид-Пловдив започна Фондът за

...
Преговори за разкриване на нова авиолиния Мадрид-Пловдив започна Фондът за
Коментари Харесай

Започват преговори за авиолиния Мадрид-Пловдив

Преговори за откриване на нова авиолиния Мадрид-Пловдив стартира Фондът за развиване на Летище Пловдив.
Прочетете още
По този мотив българската общественост в Мадрид провежда специфична среща с изпълнителния шеф на Летище Пловдив Дойчин Ангелов. На нея той ще показа детайлности за развиването на концепцията и опциите, които тази авиолиния отваря.

Срещата ще се състои на 19 май от 11:30 часа в постройката на испанската гимназия IES Santamarca, в която занятия организира българското учебно заведение „ Св. Иван Рилски ". На нея е поканен и посланикът на България в Кралство Испания Н. Пр. Алексей Андреев.

Подобни срещи по самодейност на българската общественост бяха извършени през март в Малага и през април във Виена, като договарянията и за тези дестинации са в напреднал стадий.

В края на предишния месец бяха извършени и диалози с две разнообразни самолетни компании за полети по два маршрута от белгийската столица Брюксел до Пловдив и от френския град Марсилия до Пловдив. Това се случи по време на влиятелния интернационален конгрес Routes Europe, който сплотява представители на авиационната промишленост от цяла Европа и дава невероятната опция за непосредствено договаряне на нови въздушни линии.

Благодарение на членовете на Фонда за развиване на летище Пловдив от тази есен се чака да започват полети до Пловдив от втория по величина град във Англия Бирмингам.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР