Почти 10 000 руски войници са загинали във войната. Това

...
Почти 10 000 руски войници са загинали във войната. Това
Коментари Харесай

Комсомолская правда: Близо 10 000 руски войници са убити в Украйна

Почти 10 000 съветски бойци са починали във войната . Това разкри прокремълският вестник " Комсомолская истина "

Почти 10 000 съветски бойци може би към този момент са починали във войната в Украйна, откогато Русия нахлу в страната преди съвсем четири седмици, съгласно известия от министерството на защитата в Москва.

Според прокремълския таблоид в Украйна са починали 9 861 съветски бойци, а 16 153 са били ранени. Последните данни от съветското министерство бяха от 2 март и в тях се признаваше за 498 убити.

В същото време от украинска страна се оповестява, че съветските агресори са изгубили 96 самолета, 118 хеликоптера и 14 700 военни .

Близо от началото на войната. Това оповестява Агенцията на Организация на обединените нации по миграцията, базирайки се на изследване, извършено от 9 до 16 март.

В същото време Върховният комисарят по правата на индивида към Организация на обединените нации заяви, че от началото на спора в Украйна д осега са били убити минимум 902 цивилни, а близо 1 500 ранени . Повечето жертви са разследване на артилерийски и минометен обстрел от съветската войска. Експертите считат обаче, че действителният брой на починалите е доста по-висок.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР