Сезер Сабахе кандидатза народен представител от русенската листа на ДПС.

...
Сезер Сабахе кандидатза народен представител от русенската листа на ДПС.
Коментари Харесай

Сезер Сабах: Русе е най-перспективният град в България 

Сезер Сабахе кандидатза депутат от русенската листа на Движение за права и свободи. Партията е с номер 28 в бюлетината.Сезер Сабахе с преференция номер 105.

Русе е най-перспективният и европейски град в България. Той има всички предпоставки да остане и в бъдеще подобен, само че това зависи от политиците, които ще изпратим в Народното събрание, сподели в ефира на ДарикСезер Сабах- претендент за депутат от русенската листа на Движение за права и свободи. Семейството, децата и бизнеса ми са тук и няма по какъв начин да съм апатичен към протичащото се в Русе и района, посочи Сабах.

Бизнесменът е уверен, че е необходимода бъдем политически ангажирани. Именно виновните хора са нужни в политиката, уточни Сезер Сабах. Кандидат-депутатът е с административен и политически опит на локално равнище. В интервала от 2007 до 2013 година той е общински консултант в Две могили.

“Дошъл е моментът да изберем нещо по-устойчиво, тъй като в този момент имаме най-голяма потребност да сме дружно и сплотени като народ, още повече на фона на международните рецесии и военните спорове ”, уточни кандидат-депутатът и напомни, че точно по тази причина партийният слоган на Движение за права и свободи е: “Заедно с хората ”. Мъдростта и опита би трябвало да са водещи, а не популизмът, сподели още Сезер Сабах.

“ДПС е партията, която постоянно е била с най-точна визия за бъдещето. И тази, която е упорствала за съгласие в Народното събрание, тъй като Движение за права и свободи е балансьор ”, съобщи Сабах. Кандидат-депутатът разяснява още, че обединението е вероятен и добър вид за ръководството на страната, когато е подчинена на ясно и тъкмо съдружно съглашение, декларирано пред хората. “Отговорните решение от време на време са сложни, само че в политиката най-важно е приоритет да бъдат жителите и страната ”, безапелационен еСезер Сабах. “Държавата би трябвало сама да приготвя политиците, които ще я ръководят в утрешния ден, а те да бъдатотговорни и дружно с хората ”, заключи русенският претендент за депутат.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР