По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на

...
По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си ваканция на
Коментари Харесай

Лятната ваканция на едно кралско семейство

По традиция испанското кралско семейство прекарва лятната си почивка на Майорка. И въпреки да става дума за почивка, тя рядко е без няколко спомагателни " работни " уговорката за крал Фелипе и трите му дами.
 Кралица Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и визитата им в Сантяго де Компостела
Трите грации на Испания

Кралица Летисия и двете й дъщери на посещаване в Галисия

Кралят, Летисия и двете им дъщери Леонор, и София, започнаха престоя си на острова от Картуха де Валдемоса.

Дворецът, строен през XIII век, е обичано място за монарсите на Испания от епохи, както и резиденция за доста модерни създатели. Обиколката на кралското семейство продължи в Общинския музей, където сега има експозиция, отдадена на Шопен.

Кралят и кралицата, както и престолонаследничката Леонор и инфанта София, бяха посрещнати с наслада от локалните поданици, с които не пропуснаха да се снимат преди да се отдръпват в нормалното място, където отсядат на Майорка - дворецът Маривент, оповестяват ни от Royal Central.

Още на 31 юли Летисия пък имаше различен ангажимент - тя беше измежду формалните посетители на закриващата вечер на филмовия фестивал Atlàntida Mallorca. Тя връчи премиите на режисьора Самюел Тайс за кино лентата му Sophie, както и премията за повсеместен принос на френската кино икона Изабел Юпер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР