По темата за „Делта хил“, Караджов коментира: „Разбрах за Диляна

...
По темата за „Делта хил“, Караджов коментира: „Разбрах за Диляна
Коментари Харесай

Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“

По тематиката за „ Делта хил “, Караджов разяснява: „ Разбрах за Диляна Иванова, че живеела там, не им ревизирам адресите. Нея особено, когато се връщахме от Сандански, я закарах до у дома. Тя живее в Горна Баня “.

Караджов бе запитан и дали Орлин Алексиев е индивидът, който е диктувал компаниите. „ Не, тъй като първо, дано стане ясно - нито една социална поръчка не сме съумели да проведем през тези 6 месеца. През тази година няма нито една социална поръчка, която да сме провели. Има пуснати публични поръчки за новите ТРП-ата, нови съществени поправки, ново планиране, само че всичките са в обжалване. Нямаме нищо, което да има извоювано и да кажем тази компания или онази компания. Всички са във етапа на обжалването “, изясни той.

Регионалният министър в оставка акцентира, че от самото начало има чувството, че мафията е пробила доста грубо смяната. Така той задочно отговори на обвиняването на Радостин Василев, че „ мафията е пробила Има Такъв Народ “.

В коментар за разцеплението в Има Такъв Народ, Караджов съобщи: „ Излъчен съм от политическа мощ, само че не вземам участие в никакви управителни формати, не познавам микроклимата на управителната активност. Чувам взаимни упреци и като вас ги схващам и пояснявам, само че не мога да дам мнение. Не би трябвало да давам “.

Той отговори на въпрос докога ще остане на позицията министър. „ Докато ме освободи Народното събрание, колкото по-скоро, толкоз по-добре “, счита Караджов.

Стана ясно и по кое време за последно е приказвал и се е виждал със Слави Трифонов. Министърът в оставка съобщи, че е виждал водача на Има Такъв Народ преди две седмици, а го е чул преди няколко минути по телефона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР