По-малкият брат на принцеса Катрин от Уелс, 36-годишният Джеймс Мидълтън,

...
По-малкият брат на принцеса Катрин от Уелс, 36-годишният Джеймс Мидълтън,
Коментари Харесай

Братът на Кейт Мидълтън стана баща за първи път

По-малкият брат на принцеса Катрин от Уелс, 36-годишният Джеймс Мидълтън, и 33-годишната му брачна половинка, френският финансов анализатор Ализе Тевенет, станаха родители за първи път. Двойката, която се разхождаше с бебешка черна количка Silver Cross на стойност £795, беше видяна в лондонския Нотинг Хил.



Детето, чийто пол не се разкрива, е братовчед на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи и племенник или племенница на Кейт и Уилям.

Родителите не разкриват точните данни и датата на раждане на детето. Смята се, че той или тя е роден през последните седмици, защото Джеймс сподели снимка на тогавашната си бременна брачна половинка на 11 септември, с цел да отпразнува годишнината им и да съобщи: „ Най-доброто следва “.

Младият татко изглеждаше щастлив и жизнен, до момента в който се разхождаше с количката, пише Daily Mail. Носеше есенен отбор от тъмносини чинос, кафяви ботуши и зелено сако. За разходката Ализе избра синя риза и дънки, които съчета с кафяво велурено палто в жанр 70-те години и кожена жилетка. В ръцете си държеше пазарска чанта и кафе.

Джеймс разгласи бременността на Ализе в Instagram през юли, където сподели снимка на брачната половинка си в маслиненозелена рокля с кучето Мейбъл в прелестната природа.

„ Много сме разчувствани... добре, може би Мейбъл. Беше доста мъчно началото на годината след загубата на обичаната ми Ела (куче), само че ще приключим годината с най-ценното малко допълнение към нашето растящо семейство “, написа той под фотографията.

Сестрата на Джеймс и Кейт, Пипа, също има три деца от брачна половинка си Джеймс Матюс: Артър, Грейс и Роуз. Детето на Джеймс и Ализ е седмият внук или внучка на Майкъл и Карол Мидълтън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР