Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в

...
Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в
Коментари Харесай

Годежите в Hell’s Kitchen по-гледани от Денсинг старс

Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в телевизионния ефир, провокира голям интерес у зрителската публика. Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на Hell’s Kitchen измежду аудиторията в дейна възраст (18-59 години) е 37,7%, а по същото време втората телевизия bTV в класацията е с сензитивно по-нисък резултат. Hotnews.bg напомня, че по същото време по bTV вървеше финалът на " Денсинг старс ", извоюван от Неделя Щонова.
Реклама
С този резултат епизодът на Hell’s Kitchen се трансформира в рекордьор за сезон 6 – това е най-високо регистрираната стойност от всички 37 епизода, излъчени досега. В минутите, в които бе направено първото предложение за брак, NOVA е гледана от над 40% от обсъжданата публика, до момента в който втората телевизия в класацията има близо два пъти по-нисък резултат.
Реклама
В цифровите платформи епизодът на Hell`s Kitchen също провокира голям интерес. Видео фрагментите от епизода на Кухнята на Ада в TikTok, Instagram и Фейсбук са осъществили близо два милиона и половина гледания досега. Публикацията с най-интересния миг от предаването през вчерашния ден – предложенията за брак в Кухнята на Ада, има близо 10 хиляди реакции във Фейсбук. Днес от 20:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen следва финалът за звездния тим, когато поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева ще се изправят една против друга за финален път.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР