Нели Славова е родена в Стара Загора, но завършва ХГ

...
Нели Славова е родена в Стара Загора, но завършва ХГ
Коментари Харесай

Гаджето на Станислав е Царица Роза

Нели Славова е родена в Стара Загора, само че приключва ХГ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Казанлък. Там се среща със Станислав, с който имат дългогодишна връзка, за разлика от Чоткин и Митко, които бяха сватосани в предаването за повдигане на рейтинг. Връзката на двамата е същинска и тествана във времето, безапелационни за локалните. От осемгодишна, в продължение на 9 години Нели е била една от изявените танцьорки на Клуб по спортни танци „ Роза “ – Казанлък, като дружно с колегата си е печелила първи места в национални състезания. Определя този интервал от живота си като време, за което се сеща с доста положителни усеща.

Любимият й танц е румба, тъй като е доста сетивен и в него можеш да изразиш страстта си в придвижвания. Няма танц, който да не й харесва, споделя, че има единствено танци, които са по-трудни, като пасо добле, да вземем за пример, тъй като би трябвало да се въплътиш в ролята на различен човек.
Реклама
Харесва музика, каквато не се пуска в казанлъшките нощни заведения - слуша хип-хоп. Обича да върви с родителите си на море, тъй като се усеща спокойна и счита, че това е същинската отмора. Любимият й- 24-годишният Станислав Димитров от казанлъшкото село Бузовград се причисли в по-късен стадий в шестото издание на конкуренцията Hell`s Kitchen. Той сподели забележителни кулинарни умения и огромно израстване с присъединяване си предаването. Станислав към този момент е във финалната двойка, откакто през вчерашния ден си потегли Митко.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР