Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието

...
Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а извършител на деянието
Коментари Харесай

Бивше гадже би и ограби Ваня Великова

Пребиха и ограбиха брутално наша фолкпевица, а причинител на действието се оказа нейно бивше гадже. Това излиза наяве от самата пострадала - Ваня Великова, известна повече като " Близалката " поради единствения си шлагер.

Пострадалата е удряна и ритана, като ѝ е отмъкната и дамската чанта с 3500 лева вътре. Всичко това тя разказва детайлно в пост в профила си в обществените мрежи. " Приятели, познати, почитатели, през днешния ден още веднъж бях нападната и обществено унижена и изложена от някогашния ми другар Хюсен Велиев от село Ябланово, написа Марица. Той работи в " Мегастрой ", същият ме рита удря и блъска пред магазин " Нивен " до денонощната аптека в Габрово и накара един друмник да ме блъска и гони и взе да ми дърпа чантата в която имах 3 500 лева Изплаших се и викнах полиция ", споделя фурията, която е известна и с обилните си форми.
Реклама
Наскоро изпълнителката призна една от най-съкровенните си секрети. С болежка и насълзени очи тя показа в обществените мрежи това, което е измъчвало цялостен живот, а точно че е осиновена. Разбира истината още в първи клас. Лутането и неспокойството продължава до пълнолетието й, когато се среща с нейната " спасителка " - адвокатката. Въпреки, че е потомка на прочут жанр от турски генезис, тя продължава да почита и обича осиновителите си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР