По думите му говоренето пред студентска аудитория и разказването на

...
По думите му говоренето пред студентска аудитория и разказването на
Коментари Харесай

Зеленски: Руснаците трябва да признаят вината си във войната срещу Украйна

По думите му говоренето пред студентска публика и разказването на истината за войната е извънредно значимо.

Според него от съветския народ зависи дали Русия ще се трансформира в демократична страна и ще се върне в цивилизования свят след напускането на диктатора Владимир Путин.

" Нека си спомним за Втората международна война - една кървава покруса с кървави петна върху немския народ. Германският народ откри сили да признае войната за трагична неточност на своята страна и народ. Те осъзнаха, че всички са отговорни - и тези, които са подкрепяли Хитлер, и тези, които просто са си мълчали ", разяснява Зеленски.

Той означи, че Германия се е трансформирала в една от най-напредналите стопански системи в света и е дала на своите генерации опцията да живеят в цивилизован свят. И добави, че и Русия може да има тази опция за своето население.

Зеленски благодари на австралийската страна, че изпраща финансова помощ в Украйна, подарява медикаменти, изпращат доброволци в лечебни заведения, обезпечава доставката на филантропична помощ, а също по този начин са имат представители на фронта.

Той прикани да продължи да поддържа Украйна, по-специално в просветителните класни стаи, защитавайки истината и развенчавайки митовете, които съветската пропагандна машина по този начин майсторски се е научила да фабрикува.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР