По думите му ден по-рано той е получил SMS от

...
По думите му ден по-рано той е получил SMS от
Коментари Харесай

Денков: Ако ГЕРБ не се интересува дали лидерите ще участват, срещата с Габриел ще е проформа

По думите му ден по-рано той е получил SMS от ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова дали в четвъртък ще се проведат диалозите с Мария Габриел. Денков от своя страна дал отговор, че поради отсъствието на съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев е по-добре срещата да се организира в петък в 17 часа.

" Обсъдихме, без общо присъединяване на всички водачи ще създадем непотребни интриги. Сериозна среща изисква присъединяване на водачите. Утре няма да стане поради отсъствието на Асен и Кирил. Затова предлагаме в петък в 17 часа ", гласи известието, което депутатът от ПП-ДБ е изпратил до Атанасова.

По думите му за една същинска среща трябват двама.

" Моята интерпретация е, че за тях тази среща е проформа, тъй като ако тях не ги интересува дали главните водачи са там, то значи това не е същинска среща. Това, което ние сме им предложили, е да създадем същинска, сериозна среща, когато нашите водачи кацнат от чужбина ", разяснява Николай Денков. 

Ден по-рано от пресцентъра на двете партии бяха изпратени известия, в които се посочваше по кое време ще се проведат диалозите с Мария Габриел. Информацията от ПП-ДБ обаче се различаваше от тази на ГЕРБ-СДС.

" Срещата на парламентарната група на " Продължаваме Промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) с Мария Габриел, номинирана за министър председател от ГЕРБ-СДС, ще се състои в петък. Първоначално срещата беше планувана за на следващия ден, само че ще се организира в петък ", заявиха от пресцентъра на ПП-ДБ.

" Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ", се споделя в известието от пресцентъра на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР