По 20 години затвор за Десислава Иванчева, Биляна Петрова и

...
По 20 години затвор за Десислава Иванчева, Биляна Петрова и
Коментари Харесай

По 20 г. затвор за Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров поиска прокуратурата

По 20 години затвор за Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров изиска профилираната прокуратура, заяви bTV.
 Иванчева и Петрова ще съдят зам.-главния прокурор Иван Гешев за набеждаване  В съда финално съвещание по делото  От делото Иванчева: Тя се кандидатира за евродепутат, Биляна Петрова - за кмет на Младост
На съвещанието през днешния ден започнаха пледоариите против отстранената кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и някогашния кмет на " Младост " Петко Дюлгеров, които са подсъдими за приемане на рушвет.

20 година не е най-тежкото наказване, вероятното е от 10 до 30 година Според прокуратурата има смекчаващи виновността условия, в това число здравословно положение и чистото правосъдно минало на тримата, поради които тя не желае най-тежкото наказване.

Държавното обвиняване изиска още на Иванчева и Петрова да бъде наложена възбрана за заемане на социална служба, както и двете да бъдат санкционирани с по 20 хиляди лв..

На влизане Иванчева и Петрова споделиха, че се надяват на заслужено решение, тъй като обвиняванията против тях се основават на неистини. Те оповестиха още, че ще съдят зам.-главния прокурор Иван Гешев за набеждаване. 

Възможно е присъдите да са ясни още идната седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР