По-голямата част от страната ще претърпи силни проливни дъждове и

...
По-голямата част от страната ще претърпи силни проливни дъждове и
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Предупрежденията за гръмотевични бури обхващат половината Великобритания дни след като малка гореща вълна удари страната

По-голямата част от страната ще претърпи мощни проливни дъждове и гръмотевични стихии в неделя - след няколко дни на горещо слънце.

The Met Службата издаде няколко жълти метеорологични предизвестия за гръмотевични стихии през неделя и понеделник. Краят на нашето превъзходно време ще бъде неочакван, защото температурите евентуално ще надвишат 24C през днешния ден още веднъж - само че ще паднат, защото утрешните дъждове ще ударят.

Най-лошото време се чака да бъде в западните и централните региони в неделя следобяд, като бурите се считат за толкоз съществени, че може да се стигне до спиране на тока. Някои от метеорологичните предизвестия са в действие до 4 часа сутринта в понеделник, споделя Метеорологичната работа.

Ивицата с ниско налягане се придвижва от запад и откакто удари Уелс и централна Англия, ще работи както би трябвало път на север. Шотландия, изключително в и към Глазгоу, наподобява податлива на мощни гръмотевични стихии до 22:00 часа в неделя вечерта. Проливни дъждове и изолирани гръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР