Пловдивчанка остана потресена от странни действия на жена на моста

...
Пловдивчанка остана потресена от странни действия на жена на моста
Коментари Харесай

Защо жена паркира на мост в Пловдив и изхвърля найлонови пликове в реката?

Пловдивчанка остана потресена от странни дейности на жена на моста на Адата в града под тепетата.

По думите на Светла Хаджиева дамата е извърляла найлонови пликове с незнайно вещество в тях.

" Докога с тази простотия? Тази “другарка ”, очевидно интелегентна, без грам позор си хвърли 3 найлонови плика с неизвестно наличие е река Марица от моста на Адата. Съдържанието на пликовете ще се разгради, само че пликовете не. Околна среда и води събудете се! ", написа Хаджиева.

Пловдивчани останаха възмутени от дейностите на дамата.

" Очевидно задоволително пр*ста, с цел да й се забрани да ръководи нещо, друго от ръчна количка до края на живота й. Хем на баячка ходила, хем спряла като шейх в пустиня, хем на велоалеята се мотае. ", написа Владимир С.

" Само шамани в Пловдив! Магията и е на следващия ден да удари джакпота, мъжът и да стане народен представител, къща в Белащица за 3 милиона да построи. РА, СМ, У и т.н да не и паркират на мястото, оставено от хилядолетия от дедите й ", майтапи се различен.

" Там постоянно всякакви кукувици, ходили по врачки и баячки, мятат всякакви отпадъци в реката. Дано с изключение на " магията " им отмие и простотията. Потресаващото е, че са от напълно непретенциозно изглеждащи дами до такива с коли за стотици хиляди левове. ", безапелационна е Нина П.



Според някои са изхвърлени остарели върбови клончета, какъвто е обичаят на Цветница.

" А може да си хвърля венеца от върбови клончета от предходната година, преди Цветница. Можеше да попитате преди да я съдите и обсъждате във фейса. Много християни го вършим, а също това се случва и със първото алено яйце от предишния Великден ", написа Иван С.

" Хвърляла е върбовото венче и яйцето от предходната година. И аз го върша, само че в никакъв случай с торбичка. Да не приказваме по какъв начин е спряла..... ", показва Наталия У.

Правене и повреждане на вълшебства, както удостояване на традиции надалеч не са казусът тук макар множеството мнения в тази посока. Но изхвърлянето на найлон в река и паркиране на мост са в прорез със закона.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР