Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели

...
Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели
Коментари Харесай

Грозни сцени на паркинг на Кауфланд в Пловдив! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни!

Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg , с цел да показа болката си: " Здравейте, пиша Ви, тъй като мисля, че персоналният ми проблем заслужава публичност. За повторно през последния месец на паркинга на " Кауфланд " на бул. " Пещерско шосе " паркирам на място за майки с колички, обозначено с рисунка на настилката и отвесен знак и за повторно мъж без деца или детско столче в колата упорства да му направя място, като се показва вербално и с клаксона на колата си.

Първият път господинът беше настойчив и дори съумя да паркира сред моята и прилежащата кола, само че откакто му обясних, че това е място за майки с детски колички и преднамерено е оставено по-широко за наше улеснение при събаряне и качване на децата и количките, се извини с това, че не е от града и се реалокира. Днешната преживелица беше по-различна. Господинът от през днешния ден, макар че му демонстрирах знаците и бебето си, продължи да упорства, да му направя място, като ме наскърбяваше.

Настигна ме пред входа на магазина и продължи да упорства, че е трябвало да му освободя място и на въпроса ми къде му е детската количка той настоя да му покажа инвалиден стикер, като загатна и полицията. След като настоях да повикаме полиция, той небрежно се скри в магазина. Всичко това пред погледите на 20-на индивида, които очевидно взеха решение, че се оправям със обстановката и никой не реагира по никакъв метод.

Информирах младежа от гише " Информация " на магазина за повтарящият се проблем, само че той със страдание ме осведоми, че защитата следи за реда единствено вътре в магазина. Призивът ми към обществеността е: Уважаеми съграждани, апелирам, отърсете се от апатията си към сходен жанр несправедливости. С тази си цялостна индиферентност подхранвате наглостта и чувството за безотговорност на сходни хулигани.

Все отново редно ли е няколко индивида да гледат по какъв начин мъж без деца се разправя с жена с две (на 11 и на 1 г.) за място за паркиране, на което е нарисувана фигура с бебешка количка, без никой да реагира по какъвто и да е метод? В " жалбата " си до Вашата медия въобще не разясня хората, които паркират на такива места, без да имат право на това ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР