Pixabay Невиждана досега криза във Великобритания - остра липса на шофьори,

...
Pixabay
Невиждана досега криза във Великобритания - остра липса на шофьори,
Коментари Харесай

Невиждана криза във Великобритания! Хората нямат бензин, за да отидат на работа

 Pixabay Невиждана до момента рецесия във Англия - остра липса на водачи, бензин и някои хранителни артикули. А министър председателят Джонсън продължава да повтаря, че и другаде в Европа било по този начин.  " Но това не дава отговор на истината. "

Защо във Англия се стигна до липса на водачи и недостиг на бензин? Британското държавно управление дава отговор на този въпрос нормално с аргумента, че освен на Острова липсвали 100 000 водачи на камиони. Така било и в други европейски страни. 

" Това не дава отговор на истината, господин Джонсън! "

Но това просто не дава отговор на истината, безапелационен бе водещият от Военновъздушни сили Андрю Мар в диалог с Борис Джонсън. Мар изясни на премиера, че публицисти от Военновъздушни сили са разговаряли с браншовите организации на бензиностанциите във Франция, Полша, Германия, Италия, Нидерландия и Испания, пише DW.

" Никъде другаде няма проблеми като нашите. Дори в Северна Ирландия е по-добре. Как да си го разбираем? ", попита водещият в предаването си.

В отговор Джонсън направи опит да се измъкне с обяснението, че във Англия търсенето имало своите особености. С това уклончиво пояснение министър председателят в действителност още веднъж препраща към трайния укор на държавното управление против медиите, че създавали суматоха и тласкали хората към презапасяване.

Дейвид Чармън, притежател на бензиностанция в Кент, напряко побеснява от такива причини. Той споделя, че предходната седмица е получил единствено половината от нормалните доставки на гориво. Aрмията почнала да доставя гориво за неговите колонки, само че все пак сега резервоарите още веднъж били празни.

" Това не е никакво презапасяване. Хората чакаха задоволително дълго и просто към този момент нямат бензин, с цел да възпламенят колата и да отидат на работа ", споделя Чармън. 

" Колим по насила толкоз доста животни "

Месопреработвателната промишленост предизвести, че през идващите седмици десетки хиляди прасета ще би трябвало да бъдат заклани и кремирани, просто тъй като не могат да бъдат извозени до кланиците, където на всичкото от горната страна също има остра липса на работна ръка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР