Писателят Христо Стоянов, фейсбукВсички се досещаме за кого иде реч.

...
Писателят Христо Стоянов, фейсбукВсички се досещаме за кого иде реч.
Коментари Харесай

Васил Божков пребит в ареста, пише постове със счупени пръсти…

Писателят Христо Стоянов, фейсбук
Всички се досещаме за кого иде тирада. Даже за мен не е мъчно. Васил Божков ръси постове в обществените мрежи за тежката си нерада орис. Не попаднал на добра прокуратура. Били бухалки и те несъмнено го спукват от пердах. Надявал се на правораздаване само че: „ Правосъдие в България още няма.
Има бухалки. Реформирани “… Представяте ли си по какъв начин със счупени пръсти, под ударите на бухалките Васил Божков написа статуси във фейса.
Пръстите му счупени, айфонът здрав. Заради това постовете му приключват с: „ Бъдете здрави “… За айфоните е. А в този момент да си зададем въпроса от какъв брой арестанти сме получавали SMS. Или пък преписка по e-mail.
Не ни ли хрумва, че на арестанти и пандизчии не им е разрешено да имат телефон. Доколкото знаем, при арестуване задържаният има право на един телефонен диалог – с юрист. В ареста обаче няма. Защото може да повлияе на развиването на делото.
Да се свърже със очевидци, да уговаря свидетелски показания. Иначе се обезсмисля задържането му. При състояние, че можеш да дирижираш процеса от вътрешната страна за какво изобщо е това задържане. Като се има поради и „ почтен до доказване на противното “… Но при Васил Божков е различен закона, работи друго законодателство. Той може да манипулира публичното мнение, да пуска позивни – за какво пък под „ Бъдете здрави “ да не приемем, че става въпрос за унищожаване на очевидец.
Но в този момент той със счупени пръсти написа в арестантската килия под зоркото око на пазещия го служител на реда – несъмнено служителят на реда пази някой по-чевръст пандизчия да не му свие айфона и да се обади на чавето вкъщи… Ами, такова едно правораздаване. Дали пък и правораздаването не е такова като нарушителите ни – всички с бухалки…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР