Изстрелът срещу детето: ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО СЕ Куршум от този

...
Изстрелът срещу детето: ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО СЕ Куршум от този
Коментари Харесай

Григор Лилов: Ами ако Божанков е стрелял?! За такъв револвер трябва мъжка сила

Изстрелът против детето:
ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО съдебна експертиза
Куршум от този вид и подобен револвер, попадайки някъде в стъпалото отблизо разстояние, би трябвало да го е раздробило. Или да е откъснало напълно палеца, в случай че е уцелен него, както твърди Божанков.
Затова лекарят от регионалната болница съобщи, че макар интервенцията не подсигуряват цялостна функционалност на крайниците
Този вид револвери, с който е създаден изстрела, са тежки и с интензивен патрон. Те държаха 20 години върха в света за най-мощен револвер. С подобен патрон и револвер можеш да свалиш даже доста едро животно като елен или даже да спреш мечка!
За да се стреля с такова оръжие, има два разновидността.
Първият е да се запъне петлето и след това да се стреля. Вторият – напряко да се натисне спусъка.
И двете неща изискват много МЪЖКА мощ. Защото револверът няма обичайният предпазител и сложното за запъване петле или тежкият за натискане спусък служат за тази цел.
Възможно ли е 11-год. малчуган да знае, че би трябвало да се запъне петлето?
И по какъв начин е научих за петлето?… От бащата ли?
И за какво близките не са реагирали?
Поредният въпрос е в случай че момчето е запънало петлето или натиснало спусъка с юнашка мощ, която господа му е дал на тази нежна възраст, какво се е случило с него?
При това оръжие отката от изстрел с подобен патрон е видим, изключително в случай че ръката не е изправена, а е под ъгъл. 11-годишно хлапе според от захвата и позицията на ръката би трябвало да е получило контузии.
И изобщо по какъв начин е боравило с оръжието? То не е леко – тежи над кг. И нормално с него се стреля, като се държи в две изпънати ръце.
Възможно ли е бащата да е създал изстрела? Вярно, той твърди, че не е участвал на сборището. Но за мен е парадоксално е да пратиш фамилията си на този рожден ден, без ти самият да уважиш най-близките си свои родственици.
Децата на тази възраст не носят наказателна отговорност за разлика от възрастните. А бащата освен е народен представител, само че е и лидер на предизборна листа.
Въобще историята за случилото се без отговор на тези въпроси е много мътна, както мисля аз.
*** револвер вид smith & wesson 357 magnum. Твърди се, че с подобен е стреляно.
От Facebook профила на Григор Лилов, публицист
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР