Водещият на Като две капки вода“ Герасим Георгиев-Геро разкри тайната

...
Водещият на Като две капки вода“ Герасим Георгиев-Геро разкри тайната
Коментари Харесай

ТВ водещият Геро разкри причината за променения си външен вид: Направих си операция!

Водещият на „ Като две капки вода “ Герасим Георгиев-Геро разкри тайната на променения си външен тип. Той очевидно е много по-слаб.
„ Спазвам някакъв режим, само че основното е, че си направих бариатрична интервенция (бел.рез. хирургично лекуване на болестното затлъстяване). В България стана това – в „ Света София “. Доц. Грозев свърши работата и всичко е наред. Без непотребни опасности, всичко е под надзор и се усещам доста добре “, изясни артистът в изявление за „ На кафе “ по „ Нова телевизия “.
„ Геро се взе в ръце, аз се отпуснах “, пошегува се сътрудника му Димитър Рачков.
Относно финала на „ Капките “ довечера, двамата загатнаха, че ще бъдат дуетни половинки – Рачков ще е с Веселин Маринов, а Геро – с Любо Киров.
„ Ние постоянно завършваме с доста прелестно възприятие. Като знаеш, че си си приключил работата през целия сезон. То не е тъжно, а в противен случай – завършваме едно, с цел да почне друго “, разясни Георгиев, представен от Петел.
„ Като свършва всеки един сезон, изпитвам някаква носталгия, тъй като си си станал непосредствен с участниците. С тези хора осемте участника всяка година, които идват, влизаме в някаква връзка, ставаме си близки и го усещам като разлъка. С Елена Атанасова имаме прощъпалник в НЛО, аз бях към този момент 2-3 години, а тя пристигна там като последно попълнение “, изясни Рачков.
„ С множеството участници сме другари и сътрудници от преди този момент. Има и такива, с които се срещнах в този момент и станахме близки. С Елена Атанасова да вземем за пример сме от един клас “, разкри Геро.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР