Пилотът на Ред Бул Рейсинг Даниел Рикиардо смята, че Люис

...
Пилотът на Ред Бул Рейсинг Даниел Рикиардо смята, че Люис
Коментари Харесай

Рикиардо: Мерцедес спечели титлите на Хамилтън

Пилотът на Ред Бул Рейсинг Даниел Рикиардо счита, че Люис Хамилтън в никакъв случай не би спечелил 4 международни трофеи във Формула 1, в случай че караше за отбор друг от Мерцедес.

През 2017 година британецът се изравни по титли със Себастиан Фетел и Ален Прост при следващата проява на техническо предимство от немския отбор. Макар самият Фетел да призна, че триумфът на Хамилтън е бил подобаващ, то Рикиардо явно няма високо мнение за пилотските умения на 32-годишния първенец.

Люис Хамилтън заприказва за отричане

„ Хамилтън завоюва 3 от последните 4 шампионата, само че в случай че караше за средняшки тимове нямаше да има сходни успехи”, отвърна австралиецът. „ Колата е огромна част от триумфа, само че в това време би трябвало да си добър водач, с цел да получиш място във водещ тим.”

„ Имаш потребност от двете неща. За момента към момента колата дефинира повече от водача. Бих споделил, че обстановката е 75/25. Ако успеем да поизравним нещата и да създадем водача с по-голямо въздействие, като извадим от сметките самия автомобил, то тогава би било по-добре.”

Хамилтън му отпуснал края както единствено той си знае

„ От Люис до индивида най-отзад в колоната разликата в една обиколка е 3 секунди, само че единствено една от тях се дължи на водача. Състезанията ще станат доста занимателни, в случай че благодарение на колите всички даваме времена в границите на 1 секунда”, добави Рикиардо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР