Пиар експертът Георги Куртев смята, че трябва час по-скоро да

...
Пиар експертът Георги Куртев смята, че трябва час по-скоро да
Коментари Харесай

Георги Куртев: Безвластието в момента показва, че държавата не съществува стабилно

Пиар специалистът Георги Куртев счита, че би трябвало час по-скоро да бъде формирано държавно управление.

" Фишекът гръмна. Щетите, които са нанесени са ясни. Едно държавно управление аха да се случи, само че не се случи. Тъжното в цялата обстановка е, че всички анализатори, всички политици, смислени, приказват, че би трябвало да има държавно управление, че компромис би трябвало да бъде открит, без значение на каква цена. Политиците деликатно би трябвало да прочетат устните ни, които споделят " направете това държавно управление най-накрая ", тъй като безвластието, което се случва сега, демонстрира, че страната не съществува устойчиво. Ние нямаме институциите, които да контролират процесите ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Очевидно КТБ-ейските похвати не са си тръгнали в доста от службите и явно би трябвало да има смяна - структурна и кардинална, в работата на тези служби, с цел да си правят работата, а не да се употребяват за политически цели. Според мен има още записи, а евентуално и някакви фотоси, които се държат на избрани места. Информацията към този момент е където би трябвало, само че тук е мястото на политиците да спрат това нещо доста ясно и изрично. Единственият метод е да поемат отговорността. 

Ситуацията е доста тежка. Двете партии ясно обявиха, че не се обичат и това е брак по сметка. Има доста гневни хора от гласоподавателите на двете партии. Имаше прекомерно наливане на масло в тезата - ние няма да сме с тях, каквото и да става. В политиката в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай. Компромисът е главната валута в политиката ", сподели Куртев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР