ПГ на "Воля" иска да узнае истинските мотиви за вота

...
ПГ на "Воля" иска да узнае истинските мотиви за вота
Коментари Харесай

''Воля'' с първа реакция, ще наклонят ли везните към сваляне на властта?

ПГ на "Воля " желае да узнае същинските претекстове за вота на съмнение на Българска социалистическа партия против държавното управление.

Това съобщи националният представител от ПГ на "Воля " Кръстина Таскова по време на брифинг в Народното събрание и в отговор на въпрос каква е позицията на партията по вота на съмнение на Българска социалистическа партия.

,,Очакваме срещата ни на следващия ден с Българска социалистическа партия, тъй като има три съществени момента, на които те би трябвало да ни дават отговор. Подготвили сме им въпроси. На първо място какво чакат самите те от този избор на съмнение, да бъде сполучлив или не.

Те са втората по величина политическа мощ и знаете, че имат право да сформират държавно управление в границите на този мандат. Това ли е задачата им и, в случай че ''да'', с кого ще ръководят ", показа още Таскова.

По думите ѝ въпреки това от "Воля " питат дали Българска социалистическа партия имат проект за разрешаване на рецесията и ще го показват.

,,Или просто работят на правилото "стани да седна ", разяснява още Таскова.

Тя съобщи, че от "Воля " желаят да знаят какъв е същинският претекст на вота.

,,Да затвърдят позицията на един упорит водач, който е пред Конгрес и пред нови вътрешнопартийни избори или е просто следващият политически ход на опозицията, откакто стана ясно съглашателството им с ръководещите и стана ясна тяхната цена от 8 лева на глас.

Това са въпросите, които ще поставим'', добави още Таскова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР