Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев заяви, че е много

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев заяви, че е много
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Изключително съм горд от моите футболисти и от поведението им

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев съобщи, че е доста горделив от равенството 2:2 против ЦСКА като посетител в мача от 33 кръг на Първа лига.

Гостите изоставаха в резултата, само че стигнаха до точката с гол на Патрик.

„ Искам да кажа, че съм извънредно горделив от моите футболисти и от държанието им през целия мач, момчетата не се предадоха даже при отрицателен резултат, доста съм удовлетворен, когато човек се труди, бива и заплатен, по този начин се случи и при нас. Крайният резултат е задоволителен. През второто полувреме ЦСКА имаха игрово преимущество, само че има справедливи аргументи за това. Всички за заслужили този резултат от вратаря до нападателя, аз постоянно съм наблягал на груповата игра, доста сплотени момчета, които не се предават “, съобщи Станислав Генчев.

Специалистът отхвърли да разяснява информациите, които го свързват с Левски.

„ Няма по какъв метод да ни повлияе името на противника в идващия мач Левски, аз съм съсредоточен върху работата си в Крумовград. Ние сме се концентрирали да приключим сезона без загуба, откакто свърши сезонът ще преценяме накъде, по какъв начин и какво ще вършим. Една седмица ни остава да приключим сезона без загуба “, добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР