Певицата Мария Илиева, която наскоро роди втората си рожба и

...
Певицата Мария Илиева, която наскоро роди втората си рожба и
Коментари Харесай

Мария Илиева сподели нещо интересно за дъщеря си

 Певицата Мария Илиева, която неотдавна роди втората си рожба и е на крилете на щастието, откогато е майка, показа нещо доста любопитно за дъщеричката си София в ефира на Нова тв.

Ако си мислите, че й остава време за музика, кариера и каквито и да е било служебни задължения, ще се излъжете, само че пък това, което разкрива в този момент, несъмнено провокира вниманието.

" София е доста благо създание. Има доста хубава сила, доста е великодушна. Често ни оставя да поспим малко повече от три часа. С второто дете е по-лесно, тъй като знаеш какво те чака ", показа певицата и добави, че непрекъснато е с децата си, не ги оставя нито за минутка. И все пак намира време за музик. " Разбира се намирам време за музика ".

Доскоро Мария криеше кой е бащата на бебето й, само че към този момент е ясно, че това е предприемачът Александър Междуречки. А първородният наследник на певицата - Александър, неотдавна стана на 3 годинки и интензивно оказва помощ в грижите за дребната си сестричка. Негов татко е бившият футболист Георги Михайлов, с който изпълнителката се раздели скоро, откакто момченцето им се появи на бял свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР