Певица Шакира получи попечителството над децата след раздялата си със

...
Певица Шакира получи попечителството над децата след раздялата си със
Коментари Харесай

След раздялата с Пике: Шакира получи попечителство над децата

Певица Шакира получи попечителството над децата след раздялата си със бранителя на Барселона Жерар Пике.
Това оповестява
El Pais, базирайки се на източник, осведомен със обстановката.

Те имат двама сина – Милан и Саша.

Според него Шакира ще се реалокира с децата в Маями след коледните празници, а футболистът, който неотдавна разгласи пенсионирането си, ще може да ги посети когато и да е.
Шакира и Пике
се разделиха през юли тази година. Причината е невярност от страна на испанския футболист. 

Преди това двойката не можа да реши при кого да останат децата. Певицата възнамерявала да заживее в Съединени американски щати и да вземе със себе си синовете си, а Пике желал да издейства правото да бъде техен легален аставник.
Преди време Шакира описа в изявление
по какъв начин претърпява раздялата с Пике: „ Наистина е мъчно да приказвам за това персонално, изключително откакто за първи път жегвам тази тематика в изявление. Мълчах и просто се пробвах да обмисля нещата. Трудно ми е да приказвам за това, изключително тъй като към момента съм обезпокоена, тъй като съм пред обществото и тъй като нашата разлъка не е естествена разлъка. Така че беше мъчно освен за мен, само че и за децата ми. Невероятно мъчно. Папараците непрекъснато дежурят пред дома ми и няма къде да се скрия от тях с децата, с изключение на у дома. Не можем да се разхождаме в парка като обикновено семейство, нито да ядем сладолед, нито да вършим нищо, без папараците да ни дебнат. ”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР