Петима загинали и 38 ранени при нов инцидент с автобус

...
Петима загинали и 38 ранени при нов инцидент с автобус
Коментари Харесай

Нов инцидент с автобус в Турция, петима загинаха, над 30 са ранени

Петима починали и 38 ранени при нов случай с рейс в Турция. Превозното средство е излязло от пътя и се е преобърнало в северозападната турска провинция Бурса в неделя, оповестяват Daily Sabah и TRT Haber, представени от Нова тв.

Автобусът е пътувал от Кютахя към окръг Муданя в Бурса и е превозвал група туристи до крайбрежния град. Сред починалите са водачът и четирима пасажери. Започнало е следствие на аргументите за случая, станал в гориста околност.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tur otobüsü kaza yaptı, ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti
— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi)

Миналата седмица 34 души починаха при две произшествия в провинциите Газиантеп и Мардин, надлежно в южната и югоизточната част на страната, когато камиони и рейс се сблъскаха с транспортни средства, взели участие преди този момент в леки произшествия.

Всяка година пътнотранспортните катастрофи в Турция лишават живота на стотици хора. Данните на турската полиция демонстрират, че през първите шест месеца на 2022 година при пътни произшествия са починали 920 души, а други 127 619 са били ранени. Основната причина за произшествията е неточност на лидера. По-голямата част от случаите са станали в жилищни региони.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР