Целта на планираните от Русия тактически ядрени учения е да

...
Целта на планираните от Русия тактически ядрени учения е да
Коментари Харесай

Медведев заплаши Запада с ответен удар с ядрени бойни глави

Целта на плануваните от Русия тактически нуклеарни учения е да създаде отговор на всевъзможни офанзиви против територията на страната, които Западът разрешава на Украйна да прави с оръжията, които ѝ доставя, сподели зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Медведев, който е някогашен президент и министър председател на Руската федерация, както и номинален водач на ръководещата наприя " Единна Русия ", предизвести Запада, че в отговор на тези набези Москва може да нападна освен Украйна.

" При някои условия, отговорът (на такива атаки) ще има за цел освен Киев ", написа Медведев в Телеграм.

" И освен с стандартни експлозиви, само че също и със специфичен тип оръжия ", добави той.

В понеделник Русия заяви, че ще отработва разполагане на тактическо нуклеарно оръжие в границите на военно обучение, след което Москва сподели, че се усеща застрашена от Франция, Англия и Съединени американски щати.

Медведев се базира на последните мнения на английския външен министър Дейвид Камерън за Украйна, който сподели, че ще разреши доставените от Лондон оръжия да бъдат употребявани за удаи по цели на територията на Русия.

В коментара си Медведев употребява нецензурна дума във връзка с Камерън, прибавя Ройтерс.

Ето цялостния текст на Медведев:

" Тук някой си Камерън призовал да се борят с Путин до победодосен край.

Ох...
Спомням си този юноша сносно. Работих с него, когато стана министър-председател. Обикновен тъп британец. Тогава той беше радостно малоумен и приличаше на млад демон, който се любува на ненадейно добитата си позиция. Между другото, той даже не беше очевиден русофоб тогава. Ей по този начин, приблизително, не повече...

А в този момент? " Украинци, можете да изстрелвате нашите ракети, където желаете. А ние - британците - не се опасяваме от нищо, даже от нуклеарен спор. "

Жесток! А вие на вятъра говорите по този начин, чиченце. В последна сметка Storm Shadow/SCALP-EG няма да се управляват от идиоти с бродирани ризи (украинци, бел. ред.), а точно от британци и французи. При избрани условия отговорът на тези офанзиви ще лети освен до Киев. И освен с стандартни бойни глави, само че и със специфични. А отработването на отговор на такива офанзиви е задачата на плануваните учения. И даже не изцяло образованите малоумници на Негово кралско величество би трябвало да схванат това.

А, във връзка с битката с Путин. С други думи, битката против Русия. Нямам заслужен отговор, с изключение на може би един. Дейвид - би трябвало да си по-внимателен. Можете също...

Не, няма кажа повече. Този отговор също е непристоен. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР