Пети сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ стартира

...
Пети сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“ стартира
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ стартира с Критична точка в ефира на NOVA

Пети сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “ започва в ефира на NOVA на 27 февруари в 20:00 ч. Със своите 4 сезона и 190 епизода, мощния си сюжет, изпълнен с трагични обрати и прочувствени моменти, и изключителния каст поредицата се трансформира в една от най-обичаните родни продукции през последните години.

„ Откраднат живот: Критична точка “ ще продължи историята на някои от обичаните персонажи, само че ще показа и нови лица. Към актьорския състав ще се причисли звездата на „ Вездесъщият “ и воин в „ Дървото на живота “ – Велислав Павлов, който ще облече лекарската престилка за незабавното поделение на МБАЛ „ Св. Кирил “. Младият обещаващ артист Димитър Захариев ще партнира на Павлов в ролята на негов брат, а двамата ще основат един непредсказуем тандем.

"Влизам в един сериал, който е доста сполучлив. Героят ми е хирург, а аз самият имам огромен почит към лекарите. Наскоро си мислех за общото сред актьорската специалност и отговорностите на лекарите – мисля, че ги свързва точно отговорността ", споделя Велислав пред камерата на "Здравей, България ".

„ Критична точка е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон феновете ще проследят освен рискови обстановки в лекарската специалност, само че и сериозни моменти в любовта и персоналния живот на героите “, описа продуцентът Евтим Милошев, допълвайки, че наличието на двамата братя в болничното заведение ще отвори нова обществена тематика, която ще бъде измежду лайтмотивите на новия сезон.

В ранните часове на деня се включи и актрисата Дария Симеонова, която загатна, че Наталия и Калин ще би трябвало да се оправят с „ сериозната точка “ в взаимния си живот и да превъзмогнат преломен миг за фамилията. Дали любовта им ще устои, феновете ще схванат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “.

Житейски провокации, комплицирани медицински проблеми, непредвидени събития в персоналния и професионален живот ще бъдат част от всекидневието на екипа на болничното заведение, част от който са доктор Стилянова, доцент Захариев, доктор Хинова и доцент Мазов, сестра Жекова и доста други от обичаните лекари.

С „ Откраднат живот” и министър председателите на другите огромни кино и телевизионни планове, които се осъществят с поддръжката на NOVA на всички платформи, медията постави основите на нова за страната наклонност на завръщане към родните филми. Сериалът съумя да завоюва трайно зрителския интерес на аудиторията, доказвайки че и в България могат да се основават качествени телевизионни кино продукции, които по нищо не отстъпват на интернационалните.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР