Петата книжка от поредицата Маргаритка и полезните навици“ помага на

...
Петата книжка от поредицата Маргаритка и полезните навици“ помага на
Коментари Харесай

„Мими и Биби на детска градина“ помага на родителите в един от най-трудните моменти при отглеждането на деца (предложение за четене)

Петата брошура от поредицата „ Маргаритка и потребните привички “ оказва помощ на родителите да се оправят с един от най-трудните моменти при развъждането на деца.

Посещаването на детска градина от време на време е сложен миг в живота на всяко малко дете и неговото семейство, а родителите не всеки път съумяват да обяснят добре за какво е значимо то.

Малко преди детските градини да отворят още веднъж порти, на пазара се появява петата брошура от поредицата, основана в помощ на родителите от сърцатия екип на „ Маргаритка “ – Яна Липованска, Виктория Величкова (Вики от „ Мастило “), писателя Илия Деведжиев и художничката Веселка Велинова.

В „ Биби и Мими на детска градина “  обичаните от хиляди деца Биби и Мими намират нов другар на име Макси, който за първи път ще посещава тяхната детска градина и се опасява от поредност провокации и проблеми, с които му следва да се срещне.

Добре, че на помощ идват Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето, които трансформират ходенето на детска градина в незабравимо премеждие. Защото като се изключи че не е ужасно, там човек може да хапне вкусна храна, да порисува на воля, да сътвори разнообразни фигурки от хартия или да откри толкоз доста нови другари!

С петата брошура от поредицата, която трансформира досадните отговорности във вълшебно прекарване, сутрините на доста родители в никакъв случай повече няма да стартират с репликата „ Не желая да отивам на детска градина. Не желая, няма, няма! “

„ Маргаритка ” се трансформира в избавител на доста родители още през 2016 година, когато на пазара се появява първият албум с нови аранжименти на някои от най-популярните български детски песнички. След впечатляващия триумф, основателите на плана, Виктория Величкова (Вики от „ Мастило “) и Яна Липованска, издадоха още един албум през 2018 г, а предходната година започнаха голяма крачка напред със основаването на напълно авторски музикален албум, отдаден на по-лесното асимилиране на потребни привички.

Избрани елементи от всички музикални творби от диска вземат участие и във видео поредицата „ Полезни Навици ”, осъществена в партньорство с националната самодейност „ Приказки до безкрайност ”. През 2020 година тази поредност бе продължена и на хартия с няколко цветни издания, основани с доста обич от екипа на „ Маргаритка “ и издателство „ Сиела “ – „ Маргаритка и чистите зъбки “, „ Биби и Мими отиват на море “, „ Маргаритка и вкусната храна “, „ Маргаритка и чистите ръце “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР