Стадион Българска армия е в историята и всички фенове на

...
Стадион Българска армия е в историята и всички фенове на
Коментари Харесай

Нищо не остана от Армията, само история

Стадион " Българска войска " е в историята и всички почитатели на ЦСКА към този момент са в очакване там да се появи ново и съвременно оборудване.

Грубите действия по разрушаването бяха приключени за към 20 дни, като с изключение на купищата материали за транспортиране, са останали само овалните диги на двата бранша зад вратите.

Сектор " А " е тотално опустошен и се извозват неговите остатъци, а в острещния " В " даже е изкопан насипът.

Иначе цялата бетонна и железна структура на стадиона е напълно отстранена, като по проект в околните седмици целия строителен боклук би трябвало да бъде извозен. Единствено остана част от терена на „ Армията “, като до 30 юни следва да се разчистят останките и строителните боклуци.



Лидерът на Сектор Г – Иван Велчев, разгласява прочувствен пост в обществената мрежа Facebook, съпроводен със фотоси от към този момент демонтирания стадион „ Българска войска “.

Ето какво написа той:

Краят на една епоха! Гордея се, че голяма част от живота ми мина навръх това особено за доста армейци място. Разбира се, възприятията са смесени, само че съм уверен, че най-хубавото следва.

Радост, горест, болежка, яд и най-много обич, тъй като тук се научих да обичам!

За мен беше чест да бъда част от по този начин наречените " кибици " малко общество от хора, които ставаме и лягаме с концепцията ЦСКА!







Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР